Nekretnine.NET
Što su Nekretnine.NET

Info-NET poslovni program za nekretnine - Nekretnine.NET, je dio naših nastojanja i težnji za povećanje standarda poslovanja Agencija za Promet Nekretnina

Ciljevi koje ispunjavate ovim poslovnim rješenjem su :
  • Rapidno povećanje brzine rada
  • Povećanje zadovoljstva klijenta zbog brzine dobijanja povratnih informacija
  • Modernizacija poslovanja korištenjem naših modula za SMS i E-mail automatsko obavještavanje klijentaPovećanje efikasnosti putem povezivanja udaljenih radnih jedinica u jedan sistem (za agencije koje imaju više radnih jedinica)
  • Povećanje kontrole rada zaposlenih
Osnovne funkcionalnosti koje nudi sistem Nekretnine.net :
  • Olakšano i ubrzano poslovanje
  • Jednostavnost korištenja (intuitivan i dosljedan izgled formi/maski)
  • Profesionalno pretraživanje i sortiranje Nekretnina
  • Detaljan prikaz Nekretnine s pratećim fotografijama i dokumentima
  • Mogućnost automatskog povezivanja klijenata i Nekretnina
  • Adresar klijenata s mogućnošću pretraživanja
  • Automatizovano slanje E-mail poruka
  • Automatizovano slanje SMS poruka
  • Mogućnost praćenja rada Agencije kroz izvještaje
  • Mogućnost istovremenog rada na više računara (i sa više različitih lokacija, fizički potpuno odvojenih – putem interneta)
  • Automatsko čuvanje baze podataka (back up)
  • Zaštita podataka sa autorizovanim pristupom
  • Korisnička podrška u radu sa aplikacijom
Olakšano i ubrzano poslovanje
Sistematizovanost podataka na jednom mjestu (centralna baza). Brz pristup podacima o klijentu i nekretninama. Jedno mjesto ažuriranja podataka o nekretninama i klijentima.
Jednostavnost korištenja (intuitivan i dosljedan izgled formi/maski)
Poslovni program Nekretnine.Net ima intuitivno i pregledno dizajnirane grafičke forme/maske
Pretraživanje i sortiranje nekretnina
Sistem omogućava brzo pretraživanje nekretnina prema velikom broju parametara/filtera (tip nekretnine, tip usluge, status nekretnine, država, regija, grad, kvart, površina, cijena, prodavac, stanje nekretnine, spratnost, namještenost, položaj, ...)

Takodje sortiranje se može obaviti po istim parametrima

Detaljan prikaz nekretnine s pratećim fotografijama i dokumentima
Sve unesene nekretnine mogu se detaljno prikazati karakteristikama, fotografijama, nacrtima i digitalizovanim dokumentima.

Zahvaljujući ovoj opciji klijentu možete vrlo brzo pokazati ponudu nekretnine s bilo kojeg mjesta gdje imate pristup internatu
Mogućnost automatskog povezivanja klijenata i nekretnina
Naše napredno generisanje Upita omogoćava automatsko izlistavanje potencijalnih kupaca za odredjenu nekretninu, kao i nekretnine koja odgovaraju tražnji pojedinog kupca.

Na ovaj način se može brzo, jednostavno i precizno odgovoriti na Upite klijenata.
Adresar klijenata s mogućnošću pretraživanja
Adresar klijenata je mjesto u kojem se čuvaju podaci o klijentu bilo da se radi o kupcu, bilo o prodavcu nekretnine. Uz osnovne podatke moguće je pretraživati i tzv. klijentsku karticu tj. pretraživati kada i koju nekretninu je oglasio, kada i koju nekretninu je prodao, da li i kada mu je poslat SMS, da li i kada mu je poslat E-mail, ...
Automatizovano slanje E-mail  i SMS poruka
U programu je ugradjen sopstveni E-mail klijent putem kojeg se šalju automatski generisane : informacije o nekretnini, autogenerisane ponude, ...Na taj način sistem „zna“ ko, kada i kome je poslao E-mail i vezanost za koju nekretninu, čime se kasnije i daje notifikacija korisniku da ne šalje „duple“ E-mail poruke (istom klijentu istu nekretninu)

U programu je ugradjen sopstveni SMS klijent putem kojeg se šalju automatski generisane :kratke informacije o nekretnini, info o prihvatanju ponude, info o uspješnoj prodaji, info o nadjenoj nekretnini po Upitu ...Na taj način sistem „zna“ ko, kada i kome je poslao SMS poruku i vezanost za koju nekretninu, čime se kasnije i daje notifikacija korisniku da ne šalje „duple“ SMS poruke (istom klijentu istu nekretninu)
Ostalo
Poslovni program Nekretnine.Net omogućava i automatsko generisanje izvještaja iz kojih se mogu pratiti aktivnosti pojedinih agenata : ko je kada brisao, mijenjao i dodao podatke o nekretnini, klijentima ...Program daje i veći broj izvještaja o iznosima raelizovanih poslova i to po : danima, mjesecima, kvartalima, godinama, tipu nekretnine, vrsti nekretnine, vrsti ponude, državi, rgiji, gradu, kvartu, nazivu kupca, gradu kupca, polu kupca, identično za prodavca....

Kako program koristi najveće Microsoft-ove baze podataka SQL Server 2005 i 2008 time je i broj istovremenih korisnika programa maltene neograničen (zavisi samo od Vašega hardware-a). Osim rada u lokalnoj mreži (bilo putem kabla ili WiFi) sistem može raditi i putem interneta (enkriptovani VPN saobraćaj)

Uvezane – umrežene putem interneta sve Vaše udaljene radne jedinice (kancelarije) mogu raditi direktno na programu kao da su tu pored Vas što u suštini znači da : vide iste podatke, iste slike, iste dokumente ... kao i korisnici koji rade u lokalnoj mreži. Prevedeno nema nikakvih donosa i prenosa podataka ujutro ili uveče, sve je tu odmah i sad.

Po Vašoj želji sistem se konfiguriše da se automatski kreira sigurnosna kopija baze podataka u intervalima koje Vi odredite : dnevno, nedjeljno, jednom dnevno, više puta dnevno, na jednom disku, na više diskova, na jednom računaru, na više računara. Svaki korisnik programa mora imati svoje korisničko ime i lozinku. Na osnovu toga program dalje prati aktivnosti ulogovanog korisnika. Inicijalno program podržava dvije grupe korisnika a to su : administratori i agenti. Za razliku od administratora agenti nemaju pravo promjene, dodavanja i brisanja osjetljivih podataka podešavnja nekretnina (tipovi, vrste, statusi, usluge, namještenost, stanje, struktura ...)

Galerija
   
   
   
   
   
   
   
   

Pošalji prijatelju Verzija za štampu Sva prava zadržana @Info-NET 2008
Finansije.NET IS detaljnije
Akcija "Moj Program" detaljnije
Info-NET SMS Multi sender detaljnije
14.12.2013. : Novogodisnji prenos ...
2.12.2013. : SMS marketing ...
1.12.2013. : Počela akcija "Moj Program" ...
Info-NET solutions Posjeta : Online : Kontakt 29.3.2024.